Designer du egne produkter og ser etter et sted å selge de? 

Vi er alltid på utkikk etter designere med nye spennende produkter som kan passe inn i vår profil.


Vi har alltid plass til flere designere i vårt designkollektiv. Vi ønsker at Sukker skal bestå av en variert sammensetting av designere, med produkter som komplementerer hverandre, og bidrar til å løfte butikken vår på Bakklandet.


Hvem kan bli medlem?

Du må selv være designeren bak dine produkter og ha mulighet til å ta butikkvakter ca 1 helgedag pr. måned. I forbindelse med gode salgsperioder som jul og sommersesong ønsker vi at du har mulighet til å jobbe et par dager ekstra.


Vi ønsker å få inn medlemmer som ser på butikken som et hyggelig fellesskap der man kan utvikle seg som designer, vise frem sine produkter på best mulig måte, få kontakt med kunder og bidra aktivt for å løfte butikken.


Du betaler medlemsavgift på 700 kr. pr. måned og 10% provisjon av salg på dine produkter. Dette dekker alle utgifter til drift av butikken.


Hva kan vi tilby deg som medlem?

• Mulighet til å nå ut til en bred kundegruppe ved å selge dine produkter fysisk i butikk og i nettbutikk


• Mulighet til å påvirke en liten forretning med ideer om utforming, aktiviteter og ideer, samt utvikling av våre sosiale medier


• Bli en del av et kreativt fellesskap med flinke, lokale designere


Bor du ikke i Trondheim?

Man kan også søke om å være kommisjonsmedlem, da leverer du kun varer til butikken men er ikke medlem og jobber der ikke.


Hver måned får du oppgjør av ditt salg, vi tar 40% og du får da 60%. Prisene setter du selv, og du må selv komme innom og fylle på varer eller sende det til oss. Det er viktig at det er lett omsettelige varer som er populære, så vi er også med å avgjør hva som skal selges i butikken.Høres dette interessant ut?

Send oss en e-post og skriv litt om deg selv, din bakgrunn og noen gode bilder av dine produkter. E-posten kan du sende til: